HEt digitale boekhoudkantoor

We streven allemaal naar een papierloze omgeving. Ook jouw boekhoudkantoor en klanten. 

 

Voordelen van een digitaal boekhoudkantoor

Een digitale administratie heeft zowel voor jou als voor je klant tal van voordelen.

sneller nieuwe klanten

Je trekt ondernemers aan die digitaal werken. Ondernemers gaan meer en meer op zoek naar de boekhouder die digitaal werkt. 

Meer plaats op kantoor

Een digitale aanpak zorgt voor minder papier en minder mappen. Zo creëer jij meer plek in je kantoor.

het werk verspreiden

Vaak is het een rush richting einde kwartaal. Dankzij een digitale administratie kan je op een veel regelmatigere basis alles verwerken. 

Online administratie

Zowel jij als je klant hebben altijd zicht op de administratie. Zo communiceer je niet alleen sneller maar werk je ook efficiënter.

snelle rapportering en advies

Dankzij de digitale administratie van je klant, kan je efficiënter werken en kan je dus een betere rapportering maken en zorgen voor een nog beter advies voor je klant. Je wordt een echte adviseur van je klant. 

WIN WIN 

De digitale administratie en boekhouding zijn zowel voor jou als voor je klant een win win. Je klant kan regelmatiger zijn administratie doorsturen en jij kan een nog beter advies geven aan je klant. 

Maak de digitale brug tussen
je klant en je kantoor dankzij Billit

Wij zijn graag je digitale partner. 

wat biedt BIllit voor jouw boekhoudkantoor?

Odoo + afbeelding en tekst

Overzicht van je dossiers

Je krijgt een overzicht over alle dossiers die via Billit werken. Je kan de juiste dossierbeheerder verantwoordelijk stellen voor dat dossier en je kan doorklikken op de Billit-account van je klant. Via het overzicht van je dossiers, heb je de administratie van je klanten altijd bij de hand.

administratie van je klant staat klaar

De administratie van je klant staat volledig automatisch klaar om in je boekhoudsoftware ingelezen te worden. 

Je krijgt een mooi overzicht van de facturen die nog verwerkt moeten worden en die al geboekt zijn. Bovendien kan je de PDF van die factuur ook altijd raadplegen. Zo heb je nooit iets tekort en hoef je je klant hiervoor niet te storen. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Koppel met boekhoudsoftware

Billit kan heel eenvoudig gekoppeld worden met jouw boekhoudsoftware. Wanneer de administratie van je klant klaar is, wordt ze automatisch aangeboden in je boekhoudsoftware. 

Je krijgt een boekingsvoorstel. Na jouw controle, worden die ingeboekt. Dankzij het boekingsvoorstel werk je een stuk sneller en efficiënter!

Wat kunnen wij voor jouw kantoor betekenen?

Als partner van Billit zijn we de technische schakel tussen jouw kantoor en je klant. 

Maar hoe pakken we dit nu aan?

Kennismaking

Tijdens een eerste gesprek leren we je kantoor en haar noden kennen. We bekijken hoe het kantoor nu werkt en hoe we dit kunnen via Billit optimaliseren. We geven ook een gratis demo.

opleiding accountants

Wanneer je beslist om van start te gaan met Billit komen we langs voor een opleiding aan de dossierbeheerders. Zo leren ze Billit kennen en weten ze wat hun klant te wachten staat. 

support accountants

Ook na de opleiding zorgen we ervoor dat je wegwijs geraakt in Billit. We beantwoorden graag je extra vragen en zorgen er mee voor dat je je klanten over de streep kan trekken.

Contact klant

Wanneer je klant wil instappen in het digitale verhaal, dan stuur je ons de contactgegevens door. Wij nemen contact op met je klant om een afspraak in te plannen voor de installatie en opleiding. 

Opleiding & installatie klant

We gaan langs bij je klant (dit kan ook online) voor de installatie en opleiding van Billit. We gaan ook na als de IT-infrastructuur het toelaat om digitaal te werken. We stellen bij waar nodig.

technische installatie

Indien je klant nog andere technische noden heeft zoals een nieuwe PC, printer of extra mailbox, dan zijn we ook voor je klant een partner. Je klant kan zowel voor Billit als IT bij ons terecht.

support klant

Ook na de opleiding en installatie kan de klant bij ons terecht. We maken factuurlay-outs, beantwoorden zijn vragen en voorzien extra hulpmiddelen als dit nodig is. Jullie klant kan ons telefonisch bereiken en we gaan opnieuw langs als dit nodig zou zijn.

Contact klant & accountant

We koppelen altijd terug naar de dossierbeheerder van die klant. We werken in een driehoeksverhouding. De klant kan bij de dossierbeheerder terecht voor boekhoudkundige vragen en contacteert ons voor alle technische issues. 

Odoo + afbeelding en tekst

Dienstverlener van de KMO-Portefeuille

Als dienstverlener van de KMO-portefeuille kunnen we je klanten een extra duwtje in de rug geven. Dankzij de subsidie kunnen ze de prijs van hun opleiding in mindering brengen!

Klaar om efficiënter te werken?

Maak je boekhoudkantoor klaar voor de toekomst. Met een digitale aanpak werk je efficiënter en kan je je klanten een nog beter advies geven.