hOe kunnen wij je helpen?

We helpen graag mee aan een digitale administratie in Billit zodat jij je kan focussen op wat er echt toe doet.

 

onze diensten

Als partner van Billit kan je bij ons terecht van A tot Z. 

Ken je Billit niet of heb je nog geen ervaring in het pakket? Dan staan we graag voor je klaar. Onze specialisten helpen mee bij de opstart, zorgen voor een opleiding en bieden ook de nodige ondersteuning achteraf voor jou en je medewerkers. 

Werk je al met Billit maar bots je op obstakels? Ook dan kan je zeker bij ons terecht. We luisteren graag naar je probleem en zoeken mee naar een gepaste oplossing voor jouw onderneming. We komen bij je langs of geven ondersteuning op afstand. 

Heb je moeite met het maken van een factuurlay-out? Bezorg ons dan je huidige factuurlay-out en wij gieten dit in een Billit-formaat!

OPSTART

 

In een eerste fase geven we een demo van Billit. Via die demo leer je alle mogelijkheden van Billit kennen en proberen we dit af te stemmen op je huidige manier van werken. We brengen je werkflow in kaart en vertalen dat naar Billit. 

INSTALLATIE

 

We maken je Billit-omgeving klaar. We voegen je contacten, klanten en leveranciers toe en we verzorgen ook de nodige lay-outs. Denk maar aan factuurlay-outs, offertelay-outs,... We zetten ook alle instellingen juist zodat je account volledig op jouw onderneming is afgestemd.

Opleiding


We komen bij je langs of geven een online opleiding van Billit. We leggen uit hoe elke functionaliteit werkt en welke mogelijkheden voor jouw onderneming interessant zijn. We tonen je hoe de app werkt en hoe je facturen vanuit je scanner of mailbox in Billit toevoegt.

Ondersteuning

 

Ook na de opleiding kan je bij ons terecht. Staat er nog een instelling niet juist of heb je een bijkomende vraag? Dan kan je altijd bij ons terecht. We staan je telefonisch te woord en nemen wanneer je computer van op afstand over. We kunnen ook altijd een extra opleiding inplannen als hier een nood aan is.

Koppel met je favoriete tools

Het kan heel goed zijn dat je nog andere software gebruikt waar je Billit graag aan koppelt. Denk maar aan facturatiesoftware, software voor de horeca, webshops of boekhoudsoftware. Ook daarin kunnen we je ondersteunen. We helpen je graag bij het maken van de juiste koppeling!

Odoo • Tekst en afbeelding

Odoo + afbeelding en tekst

krijg een subsidie!

Als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille kunnen we ervoor zorgen dat je een deel van je opleidingsbedrag terug krijgt van de Vlaamse Overheid. 

Elke jaar heeft elke onderneming de mogelijkheid om tot €7500 subsidies te krijgen voor opleiding en advies. Ook onze opleiding komt daarvoor in aanmerking.

Win tijd dankzij een efficiënte digitale administratie

Billit helpt je overzicht te behouden over je facturatie en administratie.
Eenvoudig, betaalbaar en overal bereikbaar.