Start met Billit in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar begeleiding bij de opstart en de werking van Billit? We helpen je graag in regio Oost-Vlaanderen!

 

We staan je graag bij met raad en daad

Heb jij een onderneming of werk je in Oost-Vlaanderen? Wil je met Billit werken of werk je reeds met Billit? Dan staan we helemaal voor je klaar. Als ervaren partner van Billit helpen je we met de opstart van Billit, geven we opleidingen en kunnen we de nodige nazorg voorzien. 

Ik ken Billit nog niet

Wil je facturen professioneel opmaken en digitaal versturen? Ben je ook soms uren op zoek naar het vinden van een factuur? Wil je een manier vinden om ook je aankoopfacturen te digitaliseren?

Dan is Billit voor jou de oplossing! Billit biedt zowel voor verkoopfacturatie als voor aankoopfacturatie een complete oplossing. Een uitgebreide zoekfunctie, automatische betalingscontrole, een app om je facturen in te geven,... zorgen ervoor dat jij efficiƫnter kan werken!

Leer Billit kennen 

Ik werk al met Billit maar ervaar hier en daar nog problemen

Werk je al met Billit maar bots je nog op enkele obstakels? Wil je je factuurlay-out maken maar loop je vast? Wil je een extra opleiding krijgen rond alle mogelijkheden van Billit? Heb je het gevoel dat je Billit niet optimaal gebruikt?

Ook dan helpen wij je graag verder. We staan klaar met opleidingen en extra ondersteuning maar ook voor het maken van factuurlay-outs of andere lay-outs in Billit kan je bij ons terecht. 

Ontdek hoe wij jouw Billit-omgeving kunnen optimaliseren

Wat kunnen we voor je doen?

We komen graag bij je langs in oost-vlaanderen

Opstart

We komen langs en we bekijken hoe Billit voor jouw administratie een pluspunt kan zijn. We geven een demo van de mogelijkheden en we passen dit toe op jouw onderneming. 

installatie

We zetten de account klaar en we zorgen dat alle instellingen juist staan. We zorgen er ook voor dat de nodige factuurlay-outs zijn toegevoegd zodat je van start kan gaan zonder problemen. 

opleiding

We komen langs voor een opleiding aan jou en je medewerkers. We gaan dieper in op de functionaliteiten van Billit en zorgen dat alles volledig afgestemd is op de nodige van jouw onderneming. 

ondersteuning

Ook na de opleiding kan je bij ons terecht voor de nodige ondersteuning. We staan je graag telefonisch en via mail te woord. We nemen je scherm van op afstand over of komen persoonlijk langs als dit nodig zou zijn. 

Win tijd dankzij een efficiƫnte digitale administratie

Billit helpt je overzicht te behouden over je facturatie en administratie.
Eenvoudig, betaalbaar en overal bereikbaar.