Wat is Billit?

Billit zorgt voor een overzichtelijke en efficiënte administratie.

 

Billit zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier je administratie kan verwerken. Wanneer je klaar bent, stuur je je administratie door naar je boekhouder met één klik op de knop.

Je aan -en verkopen op één plek. In Billit maak, verzend en volg je verkoopfacturen op. Je aankoopfacturen worden via de digitale brievenbus of via de app verwerkt en kunnen ook in één keer betaald worden. Je hebt een real-time overzicht over je openstaande klanten en leveranciers dankzij de automatische betalingscontrole. Je hebt alles altijd op één plek en dat altijd en overal, zowel op je pc als via de app.

De digitale brug met je boekhouder. Dankzij Billit is het mogelijk je administratie digitaal door te sturen naar je boekhouder. Je boekhouder heeft bovendien altijd zicht op je administratie en kan dit heel eenvoudig opladen in de boekhoudsoftware. Zo hoef je niet meer te sleuren met mappen en papieren naar je boekhouder en kan je ook op regelmatige tijdstippen je administratie doorsturen. Gemakkelijk en snel, toch?

Wat kan je verwachten van Billit?

hou je klanten en leveranciers bij

Je kan klanten en leveranciers heel eenvoudig toevoegen in Billit. Je kan contacten toevoegen aan de hand van het BTW-nummer. Je hebt de contactgegevens van je klanten en leveranciers altijd bij in de app!

                     


KLANTEN & LEVERANCIERS
               
beheer je producten en diensten

Heb je verschillende producten of diensten? Werk je met een standaardprijs? Dan kan je die eenvoudig toevoegen in Billit. Wanneer je factuur maakt, kan je die producten of diensten gewoon opvragen!


PRODUCTEN & DIENSTEN             
mAAK OFFERTES, facturen, bestelbonnen,...

Het is heel eenvoudig om in Billit offertes, facturen of bestelbonnen te maken. Ook leverbonnen of periodieke facturen opmaken, behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je factuur opgemaakt is, kan je ze heel eenvoudig digitaal doorsturen via mail of via PEPPOL.
VERKOOPFACTURATIE

             
Verwerk en betaal je aankoopfacturen

Voeg je aankoopfacturen rechtstreeks of via de app toe in de digitale brievenbus, verwerk ze en betaal in enkele klikken. AANKOOPFACTURATIE

             
Automatische betalingscontrole

Via de koppeling met Codabox of Ponto, kunnen verkoop -en aankoopfacturen automatisch afgepunt worden. Je ziet in een oogopslag welke facturen betaald zijn en welke niet. 


AUTOMATISCHE BETALINGSCONTROLE             
Doorsturen naar je boekhouder

Je digitale administratie doorsturen naar je boekhouder kan heel snel. Je geeft het e-mailadres van je dossierbeheerder in, je klikt op versturen en klaar! Je boekhouder krijgt meteen je administratie binnen in het juiste formaat om in te lezen in zijn boekhoudsoftware.


VERSTUREN NAAR JE BOEKHOUDER             

... en nog zoveel meer

Billit heeft zoveel in petto om jouw administratie te digitaliseren en te optimaliseren. 

Odoo + afbeelding en tekst

Billit is Peppol Access point

Je kan je facturen in Billit versturen via Peppol. Peppol zorgt ervoor dat je via een beveiligde verbinding je facturen kan sturen naar een klant. 

Als je een factuur via Peppol verstuurt en je klant gebruikt ook Billit, dan zal die factuur meteen voorgesteld worden in de Billit-omgeving van je klant. 

Als je leverancier een factuur verstuurt via Peppol naar jou, dan zal deze ook meteen voorgesteld worden in je Billit-account. Dit spaart je heel wat e-mailverkeer uit! 

koppel met  software

Werk je nog met een ander pakket of wil je koppelen met je boekhoudsoftware? Dat kan zeker! Billit heeft heel wat integraties om zo je administratie compleet te maken. Je kan koppelen met Teamleader, Codabox, Exact Online, Lightspeed en nog zoveel meer!

 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

handige app

Billit heeft ook een handige app. De app biedt je verschillende mogelijkheden:


   Neem een foto van een ticket of bonnetje
   Krijg overzicht over je in -en uitgaven
   Zoek een factuur op
   De contactgegevens van je klanten en leveranciers altijd op zak
   ... en nog zoveel meer!

 

Win tijd dankzij een efficiënte digitale administratie

Billit helpt je overzicht te behouden over je facturatie en administratie.

Eenvoudig, betaalbaar en overal bereikbaar.